Pohjoinen sisin, pohjoinen ääni

Olen kotoisin maalta, tai oikeastaan korvesta. Kun minussa lähti aikanaan laulu soimaan, se tapahtui melko usein niin, että jaloissani olivat mutaiset, kuluneet lenkkitossut. Kävelyreittini veivät muun muassa rämeikön reunalle huitomaan hyttysiä, kasvatusmetsään halailemaan mäntyjen runkoja ja vaaran laelle silittelemään jäkäläisiä kanervikkoja. Siellä mieleni ja kehoni lauloivat. Kirjoitin omia lauluja, opettelin rämpyttämään kitaraa, tutustuin oopperaan ja ihastuin barokkiin. Olin löytänyt sen, mitä halusin tehdä.

Niinpä minusta koulutuksen, projektien ja kasvun myötä tuli laulutaiteilija. Pohjoinen, karunkaunis sielunmaisema on pysynyt mukanani ja muistuttanut, että korkeallekin kurkottaminen on turvallista, kun on ensin juurtunut.

Missä tahansa laulankin, haluan tarjota kauniita, aitoja ja vahvoja elämyksiä. Tähän mennessä esiintymistiloinani ovat olleet muun muassa konserttisalit, kirkot, teatterit, kyläseuran talot ja pellonreunat. Klassisen laulumusiikin ammattilaisena haluan laajentaa taiteen kokemisen mahdollisuuksia erityisesti syrjäseudulla ja rakentaa siltoja perinteisen korkeakulttuurin ja maaseutukulttuurin välille.

Millaisessa maisemassa Sinä haluaisit kuulla laulua?


Palvelut